Χαιρετισμός

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων μου ως Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής θέλω να απευθύνω έναν θερμό και εγκάρδιο χαιρετισμό σε όλους τους/τις εκπαιδευτικούς, τους/τις μαθητές/μαθήτριες και στους γονείς αυτών, στο διοικητικό προσωπικό της υπηρεσίας, καθώς επίσης και σε όλους/όλες τους/τις εμπλεκόμενους/εμπλεκόμενες στην εκπαιδευτική διαδικασία φορείς της περιοχής ευθύνης μου.

Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου από την πολιτεία αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα, η δε ανάληψη των συγκεκριμένων καθηκόντων αναντίρρητα αποτελεί μεγάλη ευθύνη και μέγιστη πρόκληση για την επίτευξη των στόχων μας.

Στην πορεία μου, μέσα στην εκπαιδευτική καθημερινότητα μίλαγα μέσω των πράξεων μου. Από τη νέα θέση που μου εμπιστεύτηκε η πολιτεία δεσμεύομαι με την υπόσχεση να εργαστώ σκληρά στο πλαίσιο οικοδόμησης πεδίου αμοιβαίας εμπιστοσύνης, αποδοχής, αλληλοκατανόησης, σεβασμού και υποστήριξης μεταξύ όλων των εμπλεκομένων του εκπαιδευτικού γίγνεσθαι της Δυτικής Αττικής.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την κοινή μας πορεία είναι η συνεργασία και η αποδοχή μεταξύ μας. Για αυτό σας θέλουμε όλους/όλες κοντά μας ως συνεργάτες σε αυτή τη κοινή επιδίωξη ώστε να γίνουν οι μαθητές/μαθήτριες μας ολοκληρωμένες προσωπικότητες. Σε αυτή τη πορεία οφείλουμε να είμαστε όλοι μαζί, προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε ένα σύγχρονο δημοκρατικό σχολείο με όραμα, το οποίο θα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη διαφορετικότητα, θα δίνει ίσες ευκαιρίες, θα είναι ανοιχτό στην κοινωνία για την κοινωνία. Αξιοποιώντας με τον κατάλληλο τρόπο τα σύγχρονα διδακτικά εργαλείαμέσα αλλά και τις αποτελεσματικές πρακτικές που ακολουθούν επιτυχημένα εκπαιδευτικά συστήματα.

Θέλω να γνωρίζετε ότι οι πόρτες της Διεύθυνσής μας θα είναι ανοιχτές σε καθεμία και καθένα σας, προκειμένου να εξετάσουμε κάθε θέμα που σας απασχολεί και να βρίσκουμε μαζί την λειτουργικότερη λύση.

 

Ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε Δυτικής Αττικής

Δρ. Σταύρος Κωτσάκης

Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Η/Υ

Μετάβαση στο περιεχόμενο